Şehmus Özer kimdir?

Türk futbolunu önemli isimleri arasında yer alan Şehmus Özer kimdir?
Suat Mutlu
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 18:07
Şehmus Özer kimdir?

Şehmus Özer, Ergani doğumlu bir Kürt asıllı Türk futbolcudur. Futbol kariyerine Erganispor altyapısında başlayan Şehmus, daha sonra profesyonel olarak Erganispor'a geçiş yapmıştır. Burada genç yaşına rağmen as takımda kendine yer bulmuş ve ilk resmi karşılaşmasını Yüksekova Belediyespor'a karşı oynanan 3. Lig maçında yapmıştır. Ardından Yeni Malatyaspor ve Malatyaspor gibi takımlarda oynamıştır. Malatyaspor'la Türkiye 1. Lig Play-off Şampiyonluğu yaşayarak Süper Lig'e yükselmiştir.

Daha sonra Kayserispor'a kiralandıktan sonra Gümüşhanespor'a transfer olmuş ve burada başarılı performanslar sergilemiştir. Karşıyaka, Altay, Mersin İdman Yurdu, Akhisar Belediyespor ve Şanlıurfaspor gibi takımlarda da forma giymiştir. Özellikle Akhisar Belediyespor'la 1. Lig şampiyonluğu yaşayan Şehmus, futbol kariyerinde önemli başarılar elde etmiştir.

Ne yazık ki, 19 Aralık 2016 tarihinde bir düğün töreninden dönerken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Cesedi uçurumdan yuvarlanmış halde bulunmuş ve bu trajik olay futbol camiasını derinden üzmüştür.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136015/sehmus-ozer-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.