Erdoğan," İsrail'e dozu yükseltiyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Vakıf Haftası Toplu Açılış ve Vakıf İnsan Ödül törenine katıldı. Törende Gazze'de yaşananlara değinen Cumhurbaşkanı, İsrail'i ateşkese zorlamak için her türlü baskıyı yaptıklarını belirtti.
Onur Çetinkaya
|
06 Mayıs 2024, Pazartesi - 16:02
Erdoğan,"  İsrail'e dozu yükseltiyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haftalık mesaisine hızlı başladı 

Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek olan Erdoğan, öncesinde ise  Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Vakıf Haftası Toplu Açılış ve Vakıf İnsan Ödül törenine katıldı.

Törende Gazze'de yaşananlara değinen Cumhurbaşkanı, İsrail'i ateşkese zorlamak için her türlü baskıyı yaptıklarını belirtti. 

Gazze'ye en fazla yardım gönderen ülkenin Türkiye olduğunu belirten Erdoğan,  geçen hafta İsrail’e yönelik alınan ihracat ve ithalat kısıtlamasını hatırlattı.

İsrail'e karşı dozun her geçen gün arttığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'e karşı soykırım davasına da müdahil olunacağının altını çizdi. 

Konuşmasının sonunda hizmet alanında vatandaşın hizmet anlamında serzenişlerinin farkında olduklarını belirten Erdoğan partide siyasi isimlere seslenerek, Millete karşı vazifenin her şekilde yerine getirilmesi gerektiğini ve hiçbir bahanenin olamayacağını vurguladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137063/erdogan-israile-dozu-yukseltiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.