Özel'den emeklilere davet

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında emeklilere seslendi. Özel, 26 Mayıs'ta yapılacak Büyük Emekli mitingine emeklileri davet etti.
Onur Çetinkaya
|
07 Mayıs 2024, Salı - 14:23
Özel'den emeklilere davet

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel emeklilere seslendi.

Yerel seçimler öncesinde emeklilerin hakları için söz verdiklerini ifade eden Özel, 26 Mayıs'ta Ankara'da gerçekleştirilecek Büyük Emekli mitingine emeklileri davet etti.

Herkesin bir gün emekli olacağını hatırlatan ve emekli maaşlarına tepki gösteren Özgür Özel, "Bu adaletsiz düzene isyan ediyoruz isyan ediyoruz isyan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

" IMF’nin hayaleti  emekçinin penceresinde dolanıyor"

Enflasyon ve ekonomi üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenen Özel, uygulanan program ve politikayı eleştirdi.

Özel, Bir zamanlar IFM’yi bitirdik diyenler şimdi, görünmez IMF programı! IMF’ni yap dediklerini hepsini vatandaşa kendi kendilerine yağıyorlar. Güya IMF yok ama hayaleti var. IMF’nin hayaleti hep emekçinin penceresinde dolanıyor." dedi. 

Bahçeli ile görüşme

Bahçeli ile TBMM'de yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini ifade eden Özel, 45 dakikalık ikili görüşmede   dış politika, seçim sonuçları, emekli ve asgari ücret gibi konuları ele aldıklarını söyledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2137206/ozelden-emeklilere-davet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.