Gazeteci Rojda Altıntaş istifa etti

Gazeteci Rojda Altıntaş, Demirören Haber Ajansı'ndan istifa etti. İstanbul Göktürk'te yaşanan bir olayla ilgili sansürlenmiş haberlerin ardından yapılan açıklamaların ardından istifa eden Altıntaş, sosyal medyadan yaptığı duyuruyla ayrılığını bildirdi.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
11 Mayıs 2024 00:46
GÜNCELLEME
11 Mayıs 2024 00:01
Gazeteci Rojda Altıntaş istifa etti
AK
Afife Kaya Editör

Gazeteci Rojda Altıntaş, Eylem Tok ve ABD'ye kaçırdığı oğluyla ilgili haberlerin sansürlendiğini açıklamasının ardından Demirören Haber Ajansı'ndan (DHA) istifa etti.

Altıntaş, İstanbul Göktürk'te Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine neden olan 17 yaşındaki oğlu Timur C’yi ABD’ye kaçıran yazar Eylem Tok’la ilgili haberin DHA’da yayınlanmaması için Demirören Ailesi’nin devreye girdiğini belirtti.

Daha önce Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören ile şoförüyle yaptığı görüşmenin kayıtlarını paylaşan Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Demirören Haber Ajansı ile olan ilişkim sona ermiştir. İstifa ettim. 27 yaşında bir genç kadın muhabir olarak, yaşadığım bu sürecin ne kadar zor olduğunu anlatmak benim için gerçekten güç. Bu süreçte bana destek olan ve güvenen herkese içtenlikle teşekkür ederim. Artık mesleğimi daha doğru ve etik bir şekilde sürdürebileceğim yeni yollar arayacağım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.