Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy bilmecesi...

Beşiktaş tarihinin en sıkıntılı sezonlarından birini geçirirken bir taraftan da transfer haberleri dikkatleri çekiyor. Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyor.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
11 Mayıs 2024 09:13
GÜNCELLEME
11 Mayıs 2024 10:10
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy bilmecesi...
HM
Haber Merkezi Editör

Semih Kılıçsoy'a olan ilgi giderek artıyor. Premier Lig devleri West Ham, Tottenham ve Arsenal'in yanı sıra, Almanya'dan da bir iddia var. Alman basınından Fussballeuropa, Bundesliga takımı Eintracht Frankfurt'un genç golcüyü transfer etmek istediğini bildirdi. Habere göre, 18 yaşındaki yetenekli futbolcunun menajeriyle temasa geçilerek bilgi alındı.

Akşam'ın haberine göre; Can Uzun ile Semih Kılıçsoy'un ilişkisi, Alman basınında da gündeme geldi. İkilinin Türk Milli Takımı alt yaş kategorilerinde birlikte oynadığı ve birbirlerini çok iyi tanıdığı belirtiliyor. Bu durum, adaptasyon sürecinde birbirlerine yardımcı olabilecekleri anlamına geliyor. Ancak, Semih Kılıçsoy'un transferiyle ilgili tek engelin, Beşiktaş'ın istediği 25 ila 30 milyon euro arasındaki bonservis ücreti olduğu ifade ediliyor. Bu durum, transfer sürecini etkileyebilir.

Semih Kılıçsoy kırmızı çizgimiz

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.