Morgan Gibbs-White kimdir?

Premier Lig kulübü Nottingham Forest'ta hücum orta saha oyuncusu veya kanat oyuncusu olarak oynayan İngiliz profesyonel futbolcu Morgan Gibbs-White kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
11 Mayıs 2024 16:51
GÜNCELLEME
11 Mayıs 2024 16:58
Morgan Gibbs-White kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Morgan Gibbs-White, 27 Ocak 2000'de İngiltere'de doğdu. Premier Lig'in güçlü kulüplerinden Nottingham Forest'un hücum orta saha ve kanat oyuncusu olan Gibbs-White, kariyerine Wolverhampton Wanderers altyapısında başladı.

İngiltere'nin alt yaş milli takımlarında başarılı performanslar sergileyen Gibbs-White, 2017 FIFA U-17 Dünya Kupası'nda da İngiltere formasını başarıyla temsil etti.

Wolverhampton Wanderers'ta gelişimini sürdüren ve çeşitli başarılar elde eden Gibbs-White, Swansea City'e geçici olarak kiralık olarak gönderildi. Burada da etkili performanslar sergileyen oyuncu, sonrasında Sheffield United'a transfer oldu ve burada da dikkatleri üzerine çekti.

2022 yılında Nottingham Forest'a katılan Gibbs-White, takımın önemli bir parçası haline geldi ve başarılı performanslarıyla takımına katkı sağladı. Genç yaşına rağmen uluslararası alanda da kendini gösteren oyuncu, gelecek vaad eden bir futbolcu olarak kabul ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.