Fenerbahçe'de başkanlıkta sürpriz karar: Ali Koç aday, Saran çekildi!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık seçimleri için belirsizlik sona erdi. Son dakika gelişmelerine göre, mevcut başkan Ali Koç bir dönem daha aday olma kararı alırken, başkan adayı olan Saadettin Saran ise adaylıktan çekildi.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
11 Mayıs 2024 17:55
GÜNCELLEME
11 Mayıs 2024 17:59
Fenerbahçe'de başkanlıkta sürpriz karar: Ali Koç aday, Saran çekildi!
AK
Afife Kaya Editör

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bir dönem daha başkanlık görevine devam etme kararı aldı. Bu kararın ardından, başkan adaylığı için hazırlıklarını sürdüren Saadettin Saran ise adaylıktan çekildi. Bu gelişmeyle birlikte, sarı-lacivertli kulüpte başkanlık seçimleri için belirsizlik sona erdi.

Ali Koç'un adaylığına ilişkin kesin kararını, başkan adayı olarak hazırlıklarını sürdüren Saadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından verdiği öğrenildi. Daha önce adaylık konusunda net bir karar vermekte zorlanan Ali Koç, Saran ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından bir dönem daha aday olma kararı aldı.

Öte yandan, Saadettin Saran da Ali Koç lehine çekilme kararı aldı.

Odatv'nin haberine göre, Ali Koç'un aday olacağı ve Sadettin Saran'ın çekileceği duyurulmuştu.

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın, Sadettin Saran'ın adaylığını açıklaması durumunda adaylık için harekete geçeceği spekülasyonları ise devam ediyor.

Sadettin Saran, yaptığı açıklamada, haziran ayında yapılacak olan seçimli genel kurulda adı geçen başkan adaylığı konusunda, Ali Koç'un cuma gününe kadar adaylığını açıklamaması halinde kendi adaylığını ilan edeceğini belirtti. Saran, kulübe hizmet etmek için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve başkanlık görevine talip olduğunu dile getirdi.

Seçim sürecinin kulüpte bir belirsizlik yarattığına dikkat çeken Saran, takımın aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk şansının zora girdiğini vurguladı ve başkanlık görevine ilişkin bir karar almanın önemine vurgu yaptı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.