Twitter’ın kurucusundan Bitcoin tahmini

Eski Twitter CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin'in 2030'a kadar 1 milyon dolara ulaşacağına inandığını açıkladı. Dorsey, Bitcoin'in sürekli gelişen ekosistemi ve kullanıcı tabanının fiyatı yukarı çektiğini belirtti. Benzer şekilde, Ark Invest'in CEO'su Cathie Wood da 1.5 milyon dolarlık bir tahminde bulunmuştu.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
11 Mayıs 2024 23:15
GÜNCELLEME
12 Mayıs 2024 00:29
Twitter’ın kurucusundan Bitcoin tahmini
AK
Afife Kaya Editör

Eski Twitter CEO'su ve kripto projelerinin önde gelen isimlerinden Jack Dorsey, Bitcoin'in önümüzdeki on yıl içinde muazzam bir yükselişle 1 milyon doları aşacağına inanıyor. Dorsey, yaptığı bir röportajda Bitcoin'in geleceği hakkındaki tahminlerini paylaşırken, kripto para biriminin bu çarpıcı rakama ulaşacağına ve hatta ötesine geçeceğine dair iyimser bir bakış açısı sergiledi.

Dorsey'nin açıklamalarına göre, Bitcoin'in değerinin bu kadar yükselebilmesinin arkasındaki ana nedenlerden biri, kripto para ekosisteminin sürekli olarak gelişmesi ve güçlenmesidir. Bitcoin'i kullanan, kabul eden veya geliştiren her birey ve kuruluş, genel ekosistemi güçlendirmekte ve bu da Bitcoin'in fiyatını yükseltmektedir.

Jack Dorsey'nin bu iddialı tahmini, kripto para dünyasında son zamanlarda benzer görüşlerin dile getirilmesiyle paralellik gösteriyor. Ark Invest'in kurucusu ve CEO'su Cathie Wood gibi diğer sektör liderleri de Bitcoin'in geleceği hakkında iyimser tahminlerde bulunarak, önümüzdeki on yıl içinde Bitcoin'in 1.5 milyon doları aşabileceğini öngörmüşlerdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.