Malatya’da ölümlü kaza: Otomobil trenin altında kaldı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen feci kaza, hemzemin geçitte bir otomobilin trenin altında kalmasıyla sonuçlandı. 17 yaşındaki sürücünün yönetimindeki otomobil, Sivas-Malatya seferini yapan bir yolcu treninin altında yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra hurdaya dönerken, genç sürücü kazada hayatını kaybetti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
12 Mayıs 2024 00:44
GÜNCELLEME
12 Mayıs 2024 00:55
Malatya’da ölümlü kaza: Otomobil trenin altında kaldı
AK
Afife Kaya Editör

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde yaşanan feci kaza, bölgeyi yasa boğdu. İstasyon Caddesi'ndeki hemzemin geçitte meydana gelen trajik olayda, Alper Efe E. (17) idaresindeki 44 EK 597 plakalı Tofaş marka otomobil, Sivas-Malatya seferini yapan bir yolcu treninin altında kalarak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Otomobil, trenin ağırlığı altında adeta hurdaya dönerken, genç sürücü ise kazanın hemen ardından yaşamını yitirdi.

Kazaya ilişkin ilk belirlemelere göre, sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Feci kaza sonrası olay yerine hızla sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, jandarma da incelemelerine başladı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, araçta başka bir yolcu olma ihtimaline karşı detaylı bir tarama gerçekleştirdi. Otomobilden çıkarılan genç sürücü, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılarak otopsi için işlemlere tabi tutuldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.