Kızılcık Şerbeti 63. bölüm tanıtımı!

Cuma akşamı izleyicisini ekran başına toplayan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 63. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
12 Mayıs 2024 15:30
GÜNCELLEME
12 Mayıs 2024 15:37
Kızılcık Şerbeti 63. bölüm tanıtımı!
Ecem Çetin Editör

2 sezondur cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan, Show TV'de izleyicisi karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti cuma akşamı 62. bölümüyle ekrana geldi.

Her hafta Reytinglerin zirvesinde yer almayı başaran dizi yine izleyicisini ekran başına topladı. 

62. bölümde neler yaşandı?

Giray ve Doğa’nın yakınlaşmasını kabullenemeyen Fatih, Doğa’ya hesap sordu. Fatih’in haksız tepkisine kayıtsız kalmayan Doğa, onu sert bir dille uyardı. Heyecan dolu bölümde, Nilay’ın kremini piyasaya sürmeye karar veren Giray, Ünallar’ın evine davet edildi. Giray’ın kendi evinde misafir olmasından rahatsız olan Fatih’in tavrı Görkem’i çıldırttı. Kıvılcım’ın televizyon programının kapatma cezası alması üzerine Ömer kendi şirketinde eşine iş teklifinde bulundu. Abdullah, Kıvılcım’ın şirkette olmasını hoş karşılamasa da Ünallar şirketinde yeni bir sayfa açıldı. Giray, Doğa’yı akşam yemeğine davet ederek ilişkilerinin adını koymak istedi. Alev ve  Abdullah’ın Cemre’yle geçirdiği  günün ardından Abdullah’ın torununu yeniden gördüğünde ağzından kaçırdığı sözler Pembe’nin içine kurt düşürdü. Pembe, Fatih’ten Cemre’nin bir gün önce Alev’le olduğunu öğrendiğinde şoke oldu. Görkem’in gece gezmesi Fatih’le yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Yaşanan tartışmada Fatih’in, “Ömer bizim boşanmamızı söylüyor” sözleri Görkem’in yeni bir karar almasına neden oldu. Bölümün final sahnesinde ise Ömer’in kendisinden intikam aldığını düşünen Görkem, onunla bir araya geldi. Görkem’i takip eden Fatih’in bu buluşmaya şahit olması ve amcasını telefonla araması akıllarda soru işareti bıraktı.

Finaliyle heyecanı doruklara çıkartan Kızılcık Şerbeti'nin  yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı.  

Ömer ve Görkem’i bir arada gören Fatih’in “Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözleri merak uyandırdı. Fatih, Kıvılcım’a Doğa’nın yeni ilişkisini doğru bulmadığını ima ederken, Görkem’le tartışmalarının da büyüdüğü dikkat çekti. Nilay’ın kremi için düzenlenen özel davette Doğa ve Giray’ı yakın takibe alan Fatih’in, Ömer’e “Doğa bana geri dönmez ki” sözleri yeni bölüme dair heyecanı arttırdı.

Kızılcık Şerbeti’nin 63. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=1rJUD08K5Og

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.