Binlerce firari operasyonlarla yakalandı...

81 ilde son 5 günde “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-18” operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari yakalandı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
13 Mayıs 2024 08:55
GÜNCELLEME
13 Mayıs 2024 08:28
Binlerce firari operasyonlarla yakalandı...
HM
Haber Merkezi Editör

Son 5 günde “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-18” operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 995 kişi yakalandı.

Ali Yerlikaya operasyonlarla ilgili olarak ''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz.'' dedi.

Operasyonlar kapsamında 0-5 yıldır aranan 4 bin 938 kişi, 5-10 yıldır aranan 29 kişi ve 10 yıl ve üzeri aranan 28 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahısların; Hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, adam öldürme, cinsel suçlar, terör suçlarından, narkotik suçlarından ve kaçakçılıktan aramaları olduğu belirtildi.

İl jandarma Komutanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca 81 il genelinde arama kaydı olanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda bu şahıslar; yol aramalarında, ev ve iş yerleri baskınlarında, kimlik kontrollerinde yakalandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.