Bayrampaşa’da bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı

İstanbul Bayrampaşa’da, iddiaya göre bodruma girip uygunsuz davranışlarda bulundukları gerekçesiyle bir çifti uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evi de taşlandığı anlar cep telefonu ile görüntülendi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Mayıs 2024 16:24
GÜNCELLEME
13 Mayıs 2024 17:06
Bayrampaşa’da bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çiftin saldırısına uğradı
DHA
Kaynak DHA

Olay, Cumartesi günü akşam saatlerinde, Cevatpaşa Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre, kadın ve erkeklerin bulunduğu gençlerden oluşan bir grup, sokak kenarında buldukları boş alanda alkol almaya başladı.

Bu grubun içinde olan bir çift, alkol aldıkları yere yakın bir binanın bodrum katına indi. Bina sakini Semra Özdemir, uygunsuz hareketlerde bulundukları gerekçesiyle çifti apartmandan  gitmeleri için uyardı.

Uyarı üzerine öfkelenen genç kadın, gitmek bir yana Özdemir’e tepki göstererek saldırdı. Genç kadın bir başka kadın arkadaşıyla birlikte uyarıda bulunan apartman sakinini  darbetti. Yaşanan arbede, gruptaki erkeklerin araya girmesiyle sona erdi.

Darbedilen  Semra  Özdemir’in yeğeni, sokakta taşkınlık yapan grubu cep telefonuyla görüntülemeye başladı.  Özdemir’in yeğenine tehditler savuran gruptakiler  evi de taşladı.

 İhbar üzerine olay yerinde  polis ekipleri geldi. Özdemir’e saldıran genç kadın gözaltına alınırken darbedilen Semra Özdemir şikayetçi oldu.

"Kapıyı tekme vurarak açıp bana saldırdılar"

Semra Özdemir, yaşadıklarını şöyle anlattı:




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.