Aziz Yıldırım'dan kritik Fenerbahçe kararı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kulüp başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
13 Mayıs 2024 18:32
GÜNCELLEME
13 Mayıs 2024 19:39
Aziz Yıldırım'dan kritik Fenerbahçe kararı
AK
Afife Kaya Editör

Fenerbahçe camiasında seçim heyecanı dorukta! Trendyol Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gözler, iki takımın 19 Mayıs Pazar akşamı karşılaşacağı derbiye çevrildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olağan seçimli genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını açıklamasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe tribünlerindeki heyecan da dorukta. Kayserispor mücadelesi sırasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve başkan Ali Koç'a büyük bir tepki gösteren taraftarlar, "İstifa" şeklinde sloganlar atmıştı. Ayrıca, mücadelenin son dakikalarında Kartal ve Koç'a istifa çağrıları yapılırken, Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar da yükseldi.

Fenerbahçe kongre ve divan üyelerinin, Kayserispor maçında lehine tezahürat yapılan Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladığı iddia edildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.