Kemal Kılıçdaroğlu parti mi kuruyor?

Bülent Kuşoğlu, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti kurduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Kuşoğlu, "Siyaset yapma sorumluluğu var. Bunun için CHP’nin başına geçmek zorunda değil." dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Mayıs 2024 10:11
GÜNCELLEME
14 Mayıs 2024 10:55
Kemal Kılıçdaroğlu parti mi kuruyor?
Ecem Çetin Editör

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultay'ı kasım ayında gerçekleştirildi. 

Kurultayda değişiklik yaşandı. 

İkinci tura kalan seçimde Özgür Özel, CHP'nin 8. yeni genel başkanı oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık liderliği sona erdi. 

İstanbul ve Ankara'da bir çalışma ofisi açan Kemal Kılıçdaroğlu, siyasette aktif rol oynamasa da, siyasi hayatına devam ediyor. 

Kılıçdaroğlu, öte yandan sosyal medya hesabından zaman zaman açıklamalarda bulunuyor.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasette nasıl bir izleyeceği merak edilirken, dönemin genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu'ndan "Kılıçdaroğlu yeni parti mi kuracak?" sorusuna yanıt geldi.

Bülent Kuşoğlu, yeni bir parti için siyasette ve toplumda boşluk olması gerektiğini belirterek, öyle bir boşluk olmadığını söyledi. 

Kuşoğlu,  Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir siyasi parti kurmayacağını, CHP'nin aleyhine hiçbir çalışması olmadığını aktardı. 

Bülent Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun mevcut yönetimin başarılı olmadığı ve kendisine ihtiyaç duyulduğu takdirde aday olacağını ifade etti. 

Kuşoğlu, şunları söyledi;

Bülent Kuşoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kırgın olduğunu açıkladı. 

Kuşoğlu, şu ifadeleri kullandı;


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.