Siyasi isimlerden 'Ayten Gökçer' paylaşımı!

Türk sinemasının önemli isimlerinden Ayten Gökçer, yaşama veda etti. Siyasi isimler, sosyal medya hesabından Gökçer'e ilişkin paylaşım yaptı.
Ecem Çetin
|
14 Mayıs 2024, Salı - 12:33
Siyasi isimlerden 'Ayten Gökçer' paylaşımı!

Taçsız Kral, Yedi Kocalı Hürmüz, Yılan Hikâyesi gibi projelerde yer alan Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden usta oyuncu Ayten Gökçer'den acı haber geldi. 

Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu, 15 Mayıs Çarşamba günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Ayten Gökçer'in vefat haberi başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 

Siyasi isimlerde sosyal medya hesaplarından  Ayten Gökçer için paylaşımlarda bulundular. 

İletişim Başkanı  Fahrettin Altun, "Türk tiyatrosu ve sinemasının usta isimlerinden Ayten Gökçer’in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kültür ve Turizm Bakanı  Mehmet Nuri Ersoy, " Sinema ve tiyatromuzun duayenlerinden Ayten Gökçer'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sanatıyla ardında derin izler bırakan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." şeklinde paylaşım yaptı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, " Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim tiyatro ve sinemamızın unutulmaz isimlerinden Ayten Gökçer'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, " Tiyatro ve sinemamızın değerli ismi Ayten Gökçer’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerine yer verdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Sinema ve tiyatromuzun değerli ismi Ayten Gökçer’in vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." paylaşımında bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2138329/siyasi-isimlerden-ayten-gokcer-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.