Müge Anlı’nın muhabiri kayıp Şaban Ataş’ın cesedini canlı yayında buldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 52 gün önce kaybolan inşaat ustası Şaban Ataş'ın (52) cinayete kurban gittiği, Müge Anlı’nın programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla ortaya çıktı. Karabulut, beraber programa katıldığı Burhanettin Öztürk'ün eski eşi Şaban Ataş'ı, evde çıkan tartışmada iple boğarak öldürdüğünü ve gömdüğünü söylerken cesedi tarif edilen yerde Müge Anlı’nın muhabiri canlı yayında buldu. Cinayetle ilgili olarak Emine Karabulut ve Burhanettin Öztürk ile bir şüpheliyi daha gözaltına aldı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
14 Mayıs 2024 15:15
GÜNCELLEME
14 Mayıs 2024 15:55
Müge Anlı’nın muhabiri kayıp Şaban Ataş’ın cesedini canlı yayında buldu
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Müge Anlı televizyon programında bir çok polisiye olayı aydınlatmaya devam ediyor.

Yine bir cinayet canlı yayındaki itirafla ortaya çıktı. Bununla da kalmadı, cesedi canlı yayında Müge Anlı’nın muhabiri buldu.

Seydikemer ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, 22 Mart tarihinde ortadan kaybolduktan sonra izine rastlayan olmadı.

Gidebileceği her yere bakan yakınları Ataş’a ulaşamayınca, ertesi gün polise kayıp başvurusunda bulundu. Ancak, güvenlik güçlerinin aramaları da sonuç vermedi.

Olay Müge Anlı’nın programına taşındı. Ataş'ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut (44) da çocuklarıyla birlikte İstanbul’da programa katıldı.

Bir canlı yayın çıkışında, Müge Anlı’ya cinayeti itiraf eden Karabulut, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü" derken, cesedin gömüldüğü yeri de söyledi.

Müge Anlı’nın haber ekipleri de polisle birlikte bölgeye gitti. Şaban Ataş’ın cenazesini canlı yayında muhabir buldu.

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri Sarıyer mevkisinde üzeri taşlarla örtülü bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan inceleme sonucu cesedin kayıp olan Ataş'a ait olduğu anlaşıldı. Şaban Ataş'ın cesedi, polisin ve savcılığın olay yerindeki incelemesi sonrası otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İstanbul'da programda bulunan Şaban Ataş’ın eski eski eşi Emine Karabulut ile Burhanettin Öztürk ve bir şüpheli daha itirafın ardından gözaltına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.