İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu

Halk TV'den ayrılan gazeteci İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabı üzerinden yeni çalışma adresini duyurdu. Değirmenci, hafta içi her gün saat 12'de yayınlanacak olan "Kahve Molası" adlı programıyla ekranlara geri dönüyor.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
14 Mayıs 2024 20:14
GÜNCELLEME
14 Mayıs 2024 20:26
İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu
AK
Afife Kaya Editör

Halk TV'den ayrılan deneyimli gazeteci İrfan Değirmenci, yeni çalışma adresini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Kendisi, 14 Mayıs seçimlerinde TİP'ten İzmir Milletvekili Adayı olmak için Halk TV'den ayrılmıştı. Ardından 31 Mart yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı adayı olup seçilemeyen Değirmenci, şimdi yeni bir adımla karşımıza çıkıyor.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Değirmenci, hafta içi her gün saat 12'de izleyicileriyle buluşacağı yeni programı "Kahve Molası"nın tanıtımını yaptı. İlk yayının heyecanını takipçileriyle paylaşan Değirmenci, "14 Mayıs seçimlerinin üstünden tam 1 yıl geçti. 1 yılda hayatımızda neler değişti? Misal Dolar, 1 yıl önce neydi bugün ne oldu? Haydi yayına katılın. Abone olmayı da ihmal etmeyin" ifadelerini kullandı.

Bu yeni programa geçiş, Değirmenci'nin siyasi arenadaki deneyimlerinin ardından televizyon ekranlarına dönüşünü işaret ediyor. İzleyiciler, Değirmenci'nin gündemi yorumlayacağı ve önemli konuları tartışacağı "Kahve Molası" programıyla tekrar ekran başına geçmeye hazırlanıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.