Milli boksör Rabia Topuz, yoğun bakımdan çıktı

Milli boksör Rabia Topuz, Malatya'da antrenman yaparken bir yılanın saldırısına uğradı. Yoğun bakımda geçirdiği tedavinin ardından şu an dahiliye servisinde olan Topuz, sağlığının iyi olduğunu belirtti. Ancak yılanın ısırdığı bölgenin kas olduğu için iyileşme sürecinin uzun olacağını ifade etti.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
14 Mayıs 2024 20:06
GÜNCELLEME
14 Mayıs 2024 21:04
Milli boksör Rabia Topuz, yoğun bakımdan çıktı
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Malatya'da antrenman yaparken bir yılanın saldırısına uğrayan 24 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz, yoğun bakımdan çıktı. Olay sonrasında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören genç sporcu, AA muhabirine durumu hakkında bilgi verdi. Yoğun bakımdan çıktığını belirten Rabia Topuz, şu an dahiliye servisinde olduğunu ve durumunun iyi olduğunu ifade etti. Yoğun bakımda yılanın zehrini nötralize etmek için panzehir kullanıldığını ve bu sayede sağlığına kavuştuğunu dile getirdi.

Ancak iyileşme sürecinin uzun olacağını vurgulayan Topuz, yılanın ısırdığı bölgenin tam kas olduğunu ve bu nedenle iyileşmenin zaman alacağını söyledi. Sporcu, önümüzdeki süreçte ringlere dönmenin biraz zaman alabileceğini belirtirken, hedeflerinin önce Avrupa ve dünya şampiyonalarını tamamlamak olduğunu ve ardından olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade etti.

Rabia Topuz, yaşadığı bu talihsiz olay sonrasında desteklerini esirgemeyen Türkiye Boks Federasyonu, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fenerbahçe Kulübü, İnönü Üniversitesi ve dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.