ÇAYKUR'da mevsimlik işçi alımı için kura çekildi

ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında mevsimlik işçi alımı için yapılan kura çekiminde, 41 bin 465 başvuru arasından 1002 asil ve 1002 yedek isim belirlendi. Ayrıca, çay eksperi kadrosuna yeterli başvuru olmadığı için KPSS şartı olmaksızın yeni bir ilan yapılacağı duyuruldu. Çekim, ÇAYKUR yetkilileri, sendika ve parti temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
14 Mayıs 2024 22:54
GÜNCELLEME
15 Mayıs 2024 00:18
ÇAYKUR'da mevsimlik işçi alımı için kura çekildi
AK
Afife Kaya Editör

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (ÇAYKUR) Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında mevsimlik olarak çalışacak işçiler için heyecan dolu bir süreç yaşandı. 49 farklı fabrikada görev alacak işçilerin belirlenmesi için gerçekleştirilen kura çekimi, Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda noter huzurunda yapıldı.

Yerel bir televizyon kanalından da canlı yayınlanan kura çekiminde, toplam 41 bin 465 başvuru arasından sıyrılan 1002 asil ve 1002 yedek isim belirlendi. Bu isimler, ÇAYKUR fabrikalarında çalışacak olan mevsimlik işçiler olarak atanacak.

Ayrıca, çay eksperi kadrosuna yapılan başvuruların yeterli olmadığı belirtildi. Bu sebeple, KPSS şartı olmaksızın yapılan ilanın tekrarlanacağı açıklandı.

Kura çekimi, yaklaşık 11 saat süren bir maratonla tamamlandı. Seyirci alınmayan çekimde, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, daire başkanları, sendika ve parti temsilcileri, muhtarlar, diğer yetkililer ve basın mensupları yer aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.