Fenerbahçe'de teknik adam düellosu

Fenerbahçe'de yeni dönemde başkanın kim olacağı merak konusu, yıllar sonra geri dönemeye hazırlanan Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç arasında seçim öncesi teknik direktör düellosu yaşanıyor. Kadıköy'de Mourinho ve Zidane sesleri duyulmaya başlandı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
15 Mayıs 2024 10:22
GÜNCELLEME
15 Mayıs 2024 10:52
Fenerbahçe'de teknik adam düellosu
O
Onur Çetinkaya Editör

Ligin bitimine kısa süre kala Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul toplantısının 30-31 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 8-9 Haziran'da yapılacağı açıklandı.

Başkan adayları gelecek yıl planlamasına da şimdiden başladı.

İyi bir kadronun yanı sıra teknik adam konusunda da doğru bir tercih yapmak isteyen adaylar vaatlerini kamuoyuyla paylaştı.

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ismiyle Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından başkan Ali Koç'tan karşı bir hamle geldi. 

Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın teknik adam karşılığına Zidane ismini gündeme getirdi. Fransız çalıştırıcı için girişimlerin başladığı öğrenildi.

Sportif direktör Mario Branco'nun, başarılı teknik adamla bir ön görüşme yaptığı  ve yapılan zirvede 51 yaşındaki deneyimli isme Fenerbahçe'nin yeni sezonda yapacağı futbol projesini detaylı bir şekilde anlattığı belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.