Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tasarruf tedbirlerinin bütün kamuyu kapsadığını söyledi. Alınan tedbirler hakkında konuşan Erdoğan, kamuda tasarrufun 3 yıllığına olmadığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verileceğini de açıkladı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
15 Mayıs 2024 15:15
GÜNCELLEME
15 Mayıs 2024 16:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
O
Onur Çetinkaya Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündem trafiği sürüyor.

İlk olarak TBMM'de partisinin grup toplantısına katılan Erdoğan ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu'nda konuştu.

Elektrikli araç piyasasının son dönemde büyük bir ivme kazandığını belirten Erdoğan, TOGG ile başarı yakalayarak bu kez trenin kaçırılmadığını söyledi. 

"Bugün serzenişte bulunanlar yarın hayır duası edecekler"

Ekonomi ve enflasyona değinen Cumhurbaşkanı başta 6 Şubat depremleri olmak üzere  Türkiye'nin küresel ekonominin genel seyrinden ve bölgedeki krizlerden olumsuz etkilendiğini ifade etti.

Orta Vadeli Programla emin adımlar atıldığın söyleyen, güçlü bir ekip kurulduğunun da altını çizen Erdoğan, "Bugün bize serzenişte bulunanlar yarın hayır duası edeceklerdir." dedi.

"Kamuda tasarruf sadece 3 yıllığına değil"

Tasarruf tedbirlerinin bütün kamuyu kapsadığını söyleyen ve alınan tedbirler hakkında konuşan Erdoğan, kamuda tasarrufun 3 yıllığına olmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca , oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verileceğini de açıkladı.

Muhalefet belediyelerine gönderme

31 Mart'tan sonra özellikle muhalefet belediyelerinde yaşanan eş dost akraba atamalarının mahşeri vicdanda nasıl yaralar açtığını ibretle takip ediyoruz diye konuşan Erdoğan,    "Kimse bizden kul hakkının yenilmesine sessiz kalmamızı bekleyemez." dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.