Emekli polis dehşet saçtı: Ölü ve yaralı var

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde emekli polis Mehmet Yılmaz, borç-alacak kavgası nedeniyle müteahhit Kerem Kaya'yı sokak ortasında vurarak öldürdü. Olayda bir kişi de yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, şüpheli polis Mehmet Yılmaz ise olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
15 Mayıs 2024 21:38
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 00:03
Emekli polis dehşet saçtı: Ölü ve yaralı var
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Topçu Mahallesi'nde meydana gelen şok edici olayda, emekli polis Mehmet Yılmaz, borç-alacak kavgası sonucu müteahhit Kerem Kaya'yı sokak ortasında vurarak öldürdü. Bir kişi de olayda yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde arsa sahibi emekli polis Mehmet Yılmaz ile müteahhit Kerem Kaya arasında çıkan tartışmanın bugün kanlı bir sonuca dönüşmesiyle gerçekleşti. Yılmaz, yanında getirdiği tabanca ile Kaya ve Erkan Yıldız'a sokak ortasında ateş açtı.

Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, Kerem Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı Erkan Yıldız ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüpheli Mehmet Yılmaz, olay yerine gelen polislere teslim olurken, Kerem Kaya'nın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.