Zeynep Sönmez, İtalya'da çeyrek finale yükseldi

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, İtalya'da düzenlenen WTA 125 turnuvası Parma Ladies Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Dünya 48 numarası Lucia Bronzetti'yi 2-0 yenerek ilk turu geçen Sönmez, kariyerinde ilk kez dünya sıralamasında ilk 50 içerisinde yer alan bir rakibi mağlup etti. İkinci turda Ukraynalı rakibi Anastasiya Soboleva'yı 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdıran Sönmez, Alman Jule Niemeier ile mücadele edecek.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 00:02
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 00:09
Zeynep Sönmez, İtalya'da çeyrek finale yükseldi
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, İtalya'da düzenlenen WTA 125 turnuvası Parma Ladies Açık'ta büyük bir başarıya imza attı. Dünya 48 numarası İtalyan tenisçi Lucia Bronzetti'yi 2-0 yenerek çeyrek finale yükselen Sönmez, gözleri üzerine çekti.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun resmi açıklamasına göre, Zeynep Sönmez, turnuvanın ilk turunda karşılaştığı Bronzetti'yi etkileyici bir performansla 6-0 ve 6-4'lük setlerle mağlup etti. Bu zafer, Sönmez'in kariyerinde ilk kez dünya sıralamasında ilk 50 içerisinde yer alan bir rakibi yenmesiyle de dikkat çekti.

İkinci turda Ukraynalı rakibi Anastasiya Soboleva'yı karşı karşıya geldiği zorlu mücadelede 6-1, 4-6 ve 7-5'lik setlerle 2-1 yenmeyi başaran Zeynep Sönmez, çeyrek finalde Alman tenisçi Jule Niemeier ile karşılaşacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.