Ünlü sihirbaz David Copperfield'a mide bulandıran suçlama

Ünlü sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismarla suçlanıyor. Kadınlardan üçü, Copperfield'ın cinsel ilişkiye girmeden önce ilaç verdiğini iddia ederken, dördü sahnedeki performanslar sırasında cinsel istismarda bulunduğunu belirtiyor.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 01:22
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 01:29
Ünlü sihirbaz David Copperfield'a mide bulandıran suçlama
AK
Afife Kaya Editör

Ünlü sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismarla suçlanıyor. Kadınlardan üçü, sihirbazın cinsel ilişkiye girmeden önce kendilerine ilaç verdiğini iddia ediyor. Kadınlardan dördü ise sahnedeki performanslar sırasında sihirbazın kendilerine el yordamıyla dokunduğunu veya cinsel anlamda kendisine dokunmalarını sağladığını belirtiyor.

The Guardian'ın haberine göre, kadınların iddiaları 1980'li yılların sonundan 2014'e kadar uzanıyor. Üç kadın, sihirbazın kendilerine ilaç verdiğini ve bu ilaçlar yüzünden cinsel ilişkiye rızalarının olmadığını ifade ediyor.

Kadınlardan biri, Copperfield ile 1991 yılında 15 yaşındayken tanıştığını ve 18 yaşına geldiğinde rıza ile birlikte olduğunu belirtiyor. Copperfield'ın avukatları ise BBC'ye yaptıkları açıklamada, "Onu tanıyanlar, bu iddiaların David'in kimliğinin tam tersi olduğunu söyleyecektir" diyor.

Daha önce de benzer suçlamalarla karşı karşıya kalan Copperfield, cinsel istismar iddialarını reddetmişti. Avukatları, daha önce bu tarz suçlamaların yapıldığını ancak hiçbir dava açılmadığını belirtiyor ve iddiaların yasal makamlar tarafından değerlendirileceğini söylüyor.

Epstein Davasında Adı Geçiyor

Bu suçlamaların ortaya çıkmasıyla birlikte, Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler arasında yer alıyor Copperfield. Epstein, 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanıyordu ve 2019'da tutuklu bulunduğu hücresinde ölü bulunmuştu.

Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell da bu suçlamalarla ilgili olarak yargılandı ve suçlu bulundu. Davada adı geçen diğer ünlüler arasında ise Prens Andrew, eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, aktör Kevin Spacey ve şarkıcı Michael Jackson gibi isimler bulunuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.