Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa ziyaretleri sürüyor. Muhalefet partileri ile geçtiğimiz günlerde görüşen Kurtulmuş, AK Parti grubunu ziyaret etti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 13:43
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 14:03
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa ziyareti
O
Onur Çetinkaya Editör

Yerel seçimlerin ardından yeni anayasa gündemdeki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ve siyasi isimlerinde yeniden anayasa hazırlanması için fikir alışverişinde bulunması kulisleri de hareketlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı ziyaretiyle daha da ayyuka çıkan anayasa teması mecliste de devam etti. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa ziyaretleri sürüyor. 

İlk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret eden Kurtulmuş ardından DEM Parti eş genel başkanları, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmişti.

Kurtulmuş, bugün ise AK Parti grubunu ziyaret ederek Grup Başkanı Abdullah Güler ile görüştü.

Siyasi partilerin anayasasının olmayacağını, siyasi partilerin anayasa tekliflerinin olacağını vurgulayan TBMM Başkanı, yeni anayasayı siyasi tartışmaların konusu haline getirmemek için bütün bu süreci siyasi partilerimizle birlikte TBMM çatısı altında sürdüreceğiz." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.