Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan ve canlı yayında muhabirin üzeri taşlarla örtülü halde bulduğu Şaban Ataş'ın cesedi, kesin ölüm nedenini belirlemek için otopsiye alındı. Tanınmaz halde olduğu için DNA testiyle tespit yapılması kararlaştırıldı. 5 şüphelinin gözaltına alındığı cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 14:58
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 15:33
Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme
EK
Ersin Küçükbarak Editör


Şaban Ataş (52) Muğla Seydikemer ilçesinde 22 Mart tarihinde kayboldu.

 Adeta sırra kadem basan Ataş’tan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine aile üyeleri "Müge Anlı ile Tatlı Sert"e başvuruda bulundu.

Müge Anlı, Ataş'ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut’un, canlı yayın çıkışında baş başa görüşmeleri sırasında cinayeti itiraf ettiğini açıkladı.

Müge Anlı’ya itiraf etti

"Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı.

Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu" diyen Karabulut, cesedin gömüldüğü yeri de detaylı olarak tarif etti.

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte belirtilen yere giden Müge Anlı’nın muhabiri canlı yayında cesedi buldu.

Üzeri taşlarla örtülü erkek cesedinin Ataş’a ait olduğu belirlendi. Ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

5 şüpheli gözaltına alındı

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca kasten adam öldürme suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Emine Karabulut, 2 oğlu ve annesi ile Burhanettin Öztürk canlı yayın çıkışında polis tarafından gözaltına alındı.

Otopside DNA testi yapılacak

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye alınan cesedin vücut bütünlüğü bozulduğu için DNA testiyle tespit yapılacağı öğrenildi.

Cinayet büroda ifadeleri alınan şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.