Galatasaray’dan transfer atağı: menajeriyle temas kuruldu

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde puan alarak sahasında şampiyonluğunu ilan etme hedefine kilitlenirken yönetim gelecek sezon planlamalarını da ihmal etmiyor. Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak isteyen sarı kırmızılılar dünyaca ünlü yıldız için menajeriyle temasa geçti. İşte detaylar…

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 15:56
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 16:37
Galatasaray’dan transfer atağı: menajeriyle temas kuruldu
EK
Ersin Küçükbarak Editör


Galatasaray, şampiyonluk hedefinde büyük mesafe aldı.

Trendyol Süper Ligin 37. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan sarı kırmızılılara 1 puan yetiyor.

Cimbom, derbiyi kazanarak taraftarının önünde şampiyonluk coşkusunu çifte zaferle kutlamak istiyor.

Galatasaray Yönetimi, bir yandan şampiyonluğa odaklanırken diğer yandan gelecek sezon planlamasını yürütüyor.

Ligi zirvede bitirip Şampiyonlar Ligi’nde direkt gitmek isteyen sarı kırmızılılar, devler arenasında başa güreşecek bir ekip kurmak için de çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, takımın iskeletini koruyarak gönderilen isimlerin yerine oyuna ve skora etki edecek yıldızların kazandırılması hedefleniyor.

Orta sahaya kalitesiyle tartışma yaratmayacak bir isim düşünülüyor. Kariyerine La Liga’nın en önemli markalarından Barcelona’da devam eden İlkay Gündoğan Galatasaray’ın radarına girdi.

Premier Lig’deki 7 yıllık Manchester City deneyiminden sonra Katalan devine gelen İlkay Gündoğan ile sezon sonunda yüz yüze görüşme kararı alan sarı kırmızılılar, hem oyuncu hem menajeriyle temasa geçti.

33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Gündoğan’ın sözleşmesinin uzatma opsiyonu da bulunuyor.

İlkay Gündoğan, merkez orta saha, ön libero ve 10 numarada oynayabiliyor. Tecrübeli yıldız daha önce Manchester City, Borussia Dortmund, Nürnberg, Bochum ve Schalke'de de forma giydi.

Barcelona'da 49 maçta 5 gol, 13 asist ile oynayan İlkay’ın piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.