Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Hollanda'yı devirdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Milletler Ligi'nde Hollanda karşısında Antalya Spor Salonu'nda mücadele etti. Karşılaşmada üstün bir performans sergileyen Filenin Sultanları, rakiplerini 3-1 mağlup ederek turnuvadaki ilk galibiyetini elde etti. İlk seti rahat bir şekilde kazanan ekip, ikinci sette Hollanda'ya dirense de üçüncü ve dördüncü setlerde sahadan galip ayrıldı.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 22:15
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 23:23
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Hollanda'yı devirdi
AK
Afife Kaya Editör

Türkiye'nin gururu, A Milli Kadın Voleybol Takımı olan Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde Hollanda karşısında zaferle döndü. Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede, Filenin Sultanları rakiplerine şans tanımadı ve 3-1'lik skorla galip geldi.

İlk seti 25-14 kazanan Filenin Sultanları, Hollanda'nın direncine rağmen üstünlüğünü sürdürdü. Ancak ikinci sette rakiplerine 25-23'lük skorla üstünlük sağlayan Hollanda, biraz nefes aldı. Ancak Filenin Sultanları, üçüncü ve dördüncü setlerdeki performansıyla sahadan galip ayrılarak turnuvadaki ilk galibiyetini elde etti.

Milletler Ligi'nde mücadele eden 16 takım arasında yer alan Filenin Sultanları, bu galibiyetle önemli bir adım atmış oldu. Puan cetvelinde ilk 8 sırayı hedefleyen ekip, finallere kalmak için mücadelesini sürdürecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi'ndeki yolculuğu devam ediyor. Takımın kalan maçları şu şekilde:

18 MAYIS CUMARTESİ:

  • 20:00 İtalya-Türkiye

19 MAYIS PAZAR:

  • 20:00 Fransa-Türkiye
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.