Trendyol 1. Lig'de heyecan dorukta!

Çorumspor, Trendyol 1. Lig'in play-off serüveninde, evinde Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Thomas Verheydt ve Atakan Akkaynak'ın golleriyle kazanan Çorumspor, Bodrumspor ile eşleşti. İki maçlık eleme turunda ilk maç 20 Mayıs'ta oynanacak. Yarı finalin galibi, Trendyol Süper Lig'e çıkma şansı için finalde mücadele edecek.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
16 Mayıs 2024 22:16
GÜNCELLEME
16 Mayıs 2024 23:48
Trendyol 1. Lig'de heyecan dorukta!
AK
Afife Kaya Editör

Çorumspor, Trendyol 1. Lig'in heyecan dolu play-off mücadelesinde, evinde Kocaelispor'u ağırladığı maçta 2-1'lik skorla galip gelerek yarı finale yükseldi.

Maçta ev sahibi Çorumspor'un gollerini 33. dakikada Thomas Verheydt ve 60. dakikada Atakan Akkaynak kaydetti. Rakip takım Kocaelispor'un tek golünü ise 90+4. dakikada Candeias penaltıdan attı. Bu sonuçla birlikte, Çorumspor toplamda 2-1'lik skorla galip gelerek yarı finale adını yazdırdı.

Yarı finalde ise Çorumspor, Bodrumspor ile karşılaşacak. Bodrumspor, Boluspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. İki takım arasındaki eşleşme, iki maç usulü eleme şeklinde gerçekleşecek. İlk mücadele 20 Mayıs'ta yapılacakken, rövanş maçı ise 24 Mayıs'ta oynanacak. Bu turu geçen takım ise Sakaryaspor ile Trendyol Süper Lig'e yükselmek için finalde karşılaşacak.

Trendyol 1. Lig play-off mücadelesi nefes kesen anlara sahne olurken, futbolseverler heyecanla yarı final müsabakalarını bekliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.