Kızılcık Şerbeti'nin 64. bölümünden ilk tanıtım!

Dün akşam 63. bölümüyle seyircisini ekrana toplayan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin gelecek hafta ekrana gelecek olan 64. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
18 Mayıs 2024 14:47
GÜNCELLEME
18 Mayıs 2024 15:19
Kızılcık Şerbeti'nin 64. bölümünden ilk tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Show TV'de cuma akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti, dün akşam 63.bölümüyle ekrana geldi.

Sevilen dizi, AB grubunda 10.19 izlenme oranı, 32.06  izlenme payı, ABC1’de 9.96  izlenme oranı  ve 26.12 izlenme payı, Total grubunda ise 7.55 izlenme oranı, 20.75 izlenme payı alarak her hafta olduğu gibi yine zirveye oturdu. 

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı bölümün ardından Kızılcık Şerbeti'nin gelecek hafta ekrana gelecek 64. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ömer ve Görkem’i bir arada gören Fatih’in “Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözleri merak uyandırdı. Fatih, Kıvılcım’a Doğa’nın yeni ilişkisini doğru bulmadığını ima ederken, Görkem’le tartışmalarının da büyüdüğü dikkat çekti. Nilay’ın kremi için düzenlenen özel davette Doğa ve Giray’ı yakın takibe alan Fatih’in, Ömer’e “Doğa bana geri dönmez ki” sözleri yeni bölüme dair heyecanı arttırdı.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.     

Kızılcık Şerbeti her cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!

Kızılcık Şerbeti’nin 64. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=iMBESYawyqg

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.