'Babama gidiyorum' diyerek evden ayrılan Selin'den 41 gündür haber yok

Manisa'da “Babama gidiyorum” diyerek annesinin evinden çıkan Selin Öztürk’ten (22), 41 gündür haber alınamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan Yeliz Karalar (46), "Kızım zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" sözleriyle yardım istedi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
20 Mayıs 2024 16:54
GÜNCELLEME
20 Mayıs 2024 17:36
'Babama gidiyorum' diyerek evden ayrılan Selin'den 41 gündür haber yok
DHA
Kaynak DHA

Annesi Yeliz Karalar'ın Şehzadeler ilçesindeki evinde kalan Selin Öztürk, 10 Nisan'da 'Babama gidiyorum. Duş alıp geleceğim' diyerek ayrıldı. Ancak genç kız eve dönmedi.


Kızına bir türlü ulaşamayan Yeliz Karalar, polise giderek kayıp ihbarında bulundu. 41 gündür kızından haber alamayan Karalar,  hayatından endişe ettiğini dile getirdi.

Karalar, damadı cezaevinde olduğu için evli olan kızının zaman zaman kendisinde ve eski eşinde kaldığını belirterek "Babasına duş almaya gideceğini ve geri döneceğini söyledi. Evden ayrılıp, geri dönmeyince merak ettim, ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. O günden beri telefonu kapalı" dedi.

"Babası da ağabeyi de kızımı arayıp, sormazlar ama kaybolduğu günün ertesi günü mesaj atarak Selin'in bende olup olmadığını sordular” diyen anne Yeliz Karalar,  bu durumdan şüphelenip 3 gün sonra kayıp başvurusu yaptığını aktardı.

“Ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum”

Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen Karalar şunları ifade etti:




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.