Cezayir seçim yapmak zorunda! Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam ATV'de

ATV'de salı akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam, bu akşam 67. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Mayıs 2024 17:24
GÜNCELLEME
21 Mayıs 2024 17:29
Cezayir seçim yapmak zorunda! Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam ATV'de
Ecem Çetin Editör

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Mustafa Üstündağ gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu, salı akşamları ATV'de izleyici karşısına çıkan  Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Cezayir, Habip ve Pırıl’ın intikamını almak için harekete geçer. Belkıs araya girerek Cezayir’den Tura’nın yaptıklarına dair kanıt getirmesini ister. Tura, bir yandan Cezayir’in tanığı Sandıkçıoğlu’nun konuşmasını engellemek, diğer yandan da yaptıklarını sorgulamaya başlayan Rus istihbaratından kurtulmak zorundadır.  Leyla’dan beklediği desteği alamayan Suna, Arzu’nun sırlarını öğrenmek için harekete geçer. Arzu ise Tura’nın baskısıyla iyice köşeye sıkışmıştır. Arzu’nun gerçek yüzünü ortaya çıkaracak olay, evdeki gerilimin de doruğa çıkmasına neden olacaktır. Cezayir, Tura’ya hiç beklemediği bir karşılık vererek dengeleri değiştirir. Tura ise hem Cezayir’den hem de Ruslardan kurtulmak için büyük bir tuzak kurar. Nefeslerin tutulduğu finalde Cezayir, ailesi ve Tura’nın istekleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda  Mustafa Şevki oturuyor. Yeni sezonda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam saat 20.00'da ATV'de

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.