Hamile eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet

Osmaniye’de 4 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu (28) 25 bıçak darbesiyle öldüren Salim Koyuncu’ya (29) mahkeme, ilk duruşmada, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
21 Mayıs 2024 17:28
GÜNCELLEME
21 Mayıs 2024 17:34
Hamile eşini öldüren sanığa  ağırlaştırılmış müebbet
DHA
Kaynak DHA


29 Aralık 2023'te Kadirli ilçesi Cengiz Topel Mahallesi bir kadın cinayeti yaşandı.

Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde aşçı olarak çalışan Salim Koyuncu ile  aynı okulda usta öğretici olan 4 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu arasında tartışma çıktı.

Mutfaktan bıçak alan Salim Koyuncu, eşini 25 yerinden bıçakladı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, eşini bıçakladığını belirten Salim Koyuncu, evinin adresini verdi.


 Daha sonra arabasına binen Koyuncu, 10 kilometre mesafedeki Mezretli köyü Ağılkaya mevkisinde aracını uçuruma sürdü.

Salim Koyuncu, yaralı olarak Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbar edilen adrese giden sağlık ekipleri ise hamile kadın ve bebeğinin öldüğünü belirledi. Hediye Koyuncu, Sumbas ilçesinde toprağa verildi. Salim Koyuncu ise  tedavisi  sonrası tutuklanarak  cezaevine konuldu.

Mahkeme cezada indirim uygulamadı

Salim Koyuncu hakkında 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile dava açılırken ilk duruşma Kadirli Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Salim Koyuncu savunmasında,  eşi ile yemek yüzünden tartıştıklarını söyledi.

Bu sırada eşinin kendisine , 'Adam değilsin, baban seni yetiştirememiş' dediğini belirten Koyuncu,  “Kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım bıçakla bıçakladım. Yaptığıma çok pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti, Salim Koyuncu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken herhangi bir indirim uygulamadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.