Survivor Yasin’in “hırsızlık” itirafı sosyal medyada gündem oldu

Survivor’un renkli simalarından olan ve geçen haftalarda elenen Yasin Obuz çarpıcı bir itirafta bulundu. Yiğit Poyraz’ın 10 ödül ceza almasıyla noktalanan ‘hırsızlık’ vakası hakkındaki şok sözleri sosyal medyayı karıştırdı.

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
17 Mayıs 2024 16:00
GÜNCELLEME
21 Mayıs 2024 18:24
Survivor Yasin’in “hırsızlık” itirafı sosyal medyada gündem oldu
Büşra Ünal Editör

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor.

İlk defa halk oylamasının olmadığı ve elemelerin tamamen düello sistemiyle yapıldığı yarışma performansları kadar reality bölümleriyle de yine konuşulmaya devam ediyor.

Neredeyse olaysız geçen hafta bulunmayan reyting rekortmeni yarışmada kuşkusuz akıllarda kalacak olaylardan birisi de Robert Kolej ve Boğaziçili Yiğit Poyraz’ın hırsızlık olayına karışması oldu.

Yiğit Poyraz, 24 saat korumaların bulunduğu, her yeri kameralarla gözetlenen lüks villanın ambarını deyim yerindeyse boşalttı.

Yiyecekleri hatta özel içki koleksiyonunu adaya çuvalla taşıdığı ortaya çıkan Yiğit Poyraz 15 ödül ceza aldı. Ancak Acun Ilıcalı’nın varsa suç ortaklarının kendilerini ifşa etmesi halinde cezayı azaltacağı açıklaması üzerine takımdan bazı isimler kendilerinin de işin içinde olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Yiğit Poyraz’ın cezası 10 ödülden yararlanmama şeklinde indirildi.

Bu olay, Survivor’a damga vurdu.

Ancak Yiğit Poyraz’ın elenmesinden aylar sonra yine yarışmadan elenen bir başka isim yasin Obuz’dan şok itiraf geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yasin, aslında hırsızlığı birlikte yaptıklarını ama ihalenin Yiğit’e kaldığını yazdı.

Yasin şunları dile getirdi:

Bu itiraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Çok konuşulanlar arasına giren itirafa yüzlerce yorum geldi

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.