Mahkeme başkanı ile Ayhan Bora Kaplan arasında ilginç diyalog

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir davada, suç örgütü sanıklarının yargılandığı duruşmada, dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Mahkeme başkanı, iddia edilen işkenceyle ilgili olarak sanık Ayhan Bora Kaplan'a "sana niye ihtiyaç duyuyorlar" diye sorduğunda, Kaplan'ın "efendim bir tanem" şeklindeki yanıtı, davanın seyrini değiştirdi ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun benzer bir ifadesini hatırlattı.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
22 Mayıs 2024 22:48
GÜNCELLEME
22 Mayıs 2024 22:49
Mahkeme başkanı ile Ayhan Bora Kaplan arasında ilginç diyalog
AK
Afife Kaya Editör

Türkiye'nin gündeminde olan Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının yargılandığı davaya 'Bir Tanem' sözleri damga vurdu. Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 10. duruşmasında mahkeme başkanı ile Ayhan Bora Kaplan arasından ilginç bir diyalog yaşandı.

Kaplan’ın kendisine işkence ettiğini iddia eden Erkan Doğan'ın beyanları üzerine mahkeme başkanı Kaplan'a "sana niye ihtiyaç duyuyorlar" diye sordu. Kaplan "efendim bir tanem" diye yanıt verdi.

Bu diyalog, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçen yıl yayın sırasında gazeteci Mehmet Akif Ersoy’a söylediği "Bir tanem' sözünü akıllara getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.