Kahramanmaraş’ta korkutan patlama!

Kahramanmaraş’ta bir boya fabrikasının kazan dairesinde gece saatlerinde korkutan bir patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların olduğu belirtildi.
Afife Kaya
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 00:40
Kahramanmaraş’ta korkutan patlama!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Kırım Mahallesi’nde bulunan bir boya fabrikasında dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen patlama, büyük paniğe yol açtı. Patlamada üç işçi yaralandı.

PATLAMA MEYDANA GELDİ

Olay, boya fabrikasının kazan dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamanın yaşanmasıyla başladı. Patlamanın etkisiyle çevrede büyük bir gürültü duyuldu ve fabrikanın içinde bulunan işçilerde korku dolu anlar yaşandı.

PATLAMANIN NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Yetkililer, patlamanın nedenine dair henüz kesin bir bilgiye ulaşamadıklarını ve konuyla ilgili incelemelerin devam ettiğini bildirdi.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ

Patlama ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı üç işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Fabrikada çalışanların yakınları da haberi alır almaz olay yerine akın etti.

ÇEVREDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

İtfaiye ekipleri, yangın riskine karşı fabrikanın çevresinde güvenlik önlemleri alırken, polis ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik çemberi oluşturdu. Yaralıların kurtarılması için itfaiye ekipleri yoğun bir çalışma yürüttü.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2139788/kahramanmarasta-korkutan-patlama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.