İzmir’de büfe önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 2 kişinin bir büfe önündekilere ateş açması sonucu Hüseyin Akgün (28), hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişi yaralandı. Olayın iki grup arasındaki uyuşturucu ticareti nedeniyle olduğu iddia edildi.
DHA
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 10:06
İzmir’de büfe önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfe önünde, dün saat 20.00 sıralarında silahlı saldırı meydana geldi.

İddiaya göre, plakasız bir otomobil ile gelen E.K.(30) ve M.D. (27) tabanca ile büfe önünde bulunan kişilere ateş açarken  M.A.Ö.(10) kasık bölgesinden, H.A.(32) sol kolundan, Hüseyin Akgün ise belinden vuruldu.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Hüseyin Akgün ile H.A.’yı  özel bir hastaneye kaldırdı. M.A.Ö. ise yakınları tarafından Bayraklı Şehir Hastanesi'ne götürüldü.  Hüseyin Akgün hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. M.A.Ö. ile H.A.'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından Akgün'ün cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Plakasız beyaz bir otomobil ile silahlı saldırıyı gerçekleştiren E.K. ve M.D. ile Hüseyin Akgün ve H.A. arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklanan husumet olduğu öne sürüldü.

Polis, silahlı saldırı sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139812/izmirde-bufe-onunde-silahli-saldiri-1-olu-2-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.