Gülsün Bor kimdir?

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olan Gülsün Bor kimdir? Gülsün Bor neden intihar etti?
Suat Mutlu
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 14:02
Gülsün Bor kimdir?

Gülsün Bor, 1974 yılında Ankara'da doğmuştur. Eğitim hayatını TED Ankara Koleji'nde ortaokul ve Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde lise olarak tamamlamıştır. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden Maliye Bölümü'nden mezun olmuştur.

Profesyonel kariyerine Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak başlamıştır. 2003 yılında Türkiye'ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü, İç Borç Yönetimi Dairesi'nde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. Ardından 2010 yılında T.C. Vaşington Büyükelçiliği'ne Ekonomi Müşaviri olarak atanmış ve üç yıl boyunca bu görevde bulunmuştur.

2014 yılında Çankaya Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır ve bu görevde 10 yıl boyunca bulunmuştur. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Çankaya Belediye Başkanı Aday Adayı olan Gülsüm Bor Güner, evli ve bir çocuk annesidir.

Çankaya Belediye eski Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, intihar etti. Bor'un, bulunduğu apartmanın 11. katından atlayarak yaşamına son verdiği öğrenildi.

Evli ve bir çocuk annesi olan Gülsün Bor,  2014 yılında vefat eden eski vali ve milletvekili Yılmaz Cemal Bor'un kızı olan Gülsün Bor'un intihar etmeden önce annesi ve kız kardeşiyle vakit geçirdiği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139885/gulsun-bor-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.