A Milli Takım'ın geniş kadrosu belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 öncesi geniş kadrosu, Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından açıklandı. Montella'nın sürpriz tercihlerinin öne çıktığı kadro, Almanya'da düzenlenecek turnuva öncesinde İtalya ve Polonya ile yapılacak hazırlık maçlarında değerlendirilecek. Nihai 26 kişilik kadro ise 7 Haziran'da UEFA'ya bildirilecek.
Afife Kaya
|
24 Mayıs 2024, Cuma - 20:47
A Milli Takım'ın geniş kadrosu belli oldu

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı'nın geniş kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın dikkat çeken tercihleri, futbolseverler arasında heyecan yarattı.

Montella, Avrupa Şampiyonası'na hazırlık sürecinde 26 kişilik kadrosunu belirlemek için yoğun bir değerlendirme süreci yaşayacak. A Milli Takım, EURO 2024 öncesinde iki önemli hazırlık maçına çıkacak. 4 Haziran'da İtalya ve 10 Haziran'da Polonya ile karşılaşacak olan milliler, bu maçlarda performanslarını sergileyecek.

Montella, kamp boyunca yapacağı değerlendirmeler sonucunda, EURO 2024'te mücadele edecek 26 kişilik nihai kadroyu 7 Haziran'da UEFA'ya teslim edecek.

İşte A Milli Takım'ın geniş kadrosunda yer alan isimler:


    http://www.ankaramasasi.com/haber/2140103/a-milli-takimin-genis-kadrosu-belli-oldu
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.