Devlet Bahçeli'den heyecanlandıran asgari ücret çıkışı

Milyonlarca çalışanın olası temmuz zammına dair umutları sürerken Ankara Kızılcahamam’da "Ülkü Ocakları İl Başkanlarına Yönelik Eğitim Programı’na katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, asgari ücrete ilişkin konuştu. Bahçeli, "Asgari ücretle muhatap olan insanların refah seviyesini yükseltmek, bu ülkede yaşayan her insan asli görev olması lazım." dedi.
Onur Çetinkaya
|
25 Mayıs 2024, Cumartesi - 16:30
Devlet Bahçeli'den heyecanlandıran asgari ücret çıkışı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, asgari ücrete temmuz ayında herhangi bir ara zammın gündemlerinde olmadığını söyledi. 

Işıkhan, emekliye de enflasyon ya da sözleşme farkı dışında bir zam yapılmayacağını belirtirken milyonlarca çalışanın olası temmuz zammına dair umutları sürüyor.

Ankara Kızılcahamam’da "Ülkü Ocakları İl Başkanlarına Yönelik Eğitim Programı’na katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, asgari ücrete ilişkin konuştu. 

Bahçeli, asgari ücretle çalışan kişilerin refah seviyesini yükseltilmesi gerektiğini savunarak, "Bu ülkede yaşayan her insanın asli görevi olması lazım"   açıklamasında bulundu.

Asgari ücretle ilgili bir çalışma yapılması durumunda Bahçeli, "Teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız" yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2140203/devlet-bahceliden-heyecanlandiran-asgari-ucret-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.