Dilan Polat'a 3 ay hastane tedavisi kararı

İstanbul'da kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve intihar girişiminde bulunduğu belirtilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat'a Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde en az 3 ay sürecek bir tedavi süreci uygulanacak. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan Adli Tıp Kurulu raporuna göre, Polat'ın tedavi sonrası cezaevine geri döneceği ifade edildi.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
27 Mayıs 2024 19:23
GÜNCELLEME
27 Mayıs 2024 19:36
Dilan Polat'a 3 ay hastane tedavisi kararı
AK
Afife Kaya Editör

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat için beklenen karar nihayet açıklandı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde en az 3 ay sürecek bir tedavi sürecine tabi tutulacak olan Polat, daha sonra cezaevine geri dönecek.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan Adli Tıp Kurulu raporu, Polat'ın intihar girişimi nedeniyle hastanede tedavi altına alınması gerektiğini belirtti. Bu kararın infaz tehlikesi olmadığı ve Polat'ın tedavi sonrası cezaevine geri döneceği vurgulandı.

Dilan Polat, istemesi ya da istememesi fark etmeksizin savcılık kararıyla hastaneye yatırılacak ve tedavi süreci başlayacak. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.