Bursa'da kan donduran olay! 3 çocuğunu katletti

Bursa'da, boyacılık yapan Murat Kılıç, evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
29 Mayıs 2024 20:43
GÜNCELLEME
29 Mayıs 2024 20:52
Bursa'da kan donduran olay! 3 çocuğunu katletti
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Bursa'da boyacılık yapan Murat Kılıç, evinin bodrumunda 11 yaşındaki kızı Zeynep ile 6 yaşındaki kızı Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Ardından polise teslim olan Kılıç, gözyaşları içinde "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim. Başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Bağlar Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın bodrum katında gerçekleşti. Geçimini boyacılık yaparak sağlayan Murat Kılıç'ın eşi Gülay Kılıç, geçen yıl 3 çocuğunu da bırakarak evi terk etmişti.

Murat Kılıç, birlikte yaşadığı çocukları Zeynep ve Aslı’yı kesici aletle, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı ise boğarak öldürdü. Olayın ardından Murat Kılıç, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ek hizmet binasına giderek polise teslim oldu.

Polis ekipleri olay yerine ulaştıklarında talihsiz üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Mahalle sakinleri, "Murat Kılıç kendi halinde bir kişiydi. Kimseye zararı yoktu. Sabah evinden sesler geldi. Daha sonra kesildi. Olayı öğrenince inanamadık" şeklinde konuştular.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.