3 çocuğunu öldüren Murat Kılıç'tan ürperten savunma

BURSA'da 6 ve 11 yaşlarındaki kızlarını bıçaklayarak 3 yaşındki oğlunu ise boğarak öldürüp polise teslim olan Murat Kılıç’ın (39) ifadesinde “Simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum” dediği öğrenildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
30 Mayıs 2024 12:56
GÜNCELLEME
30 Mayıs 2024 13:44
3 çocuğunu öldüren Murat Kılıç'tan ürperten savunma
DHA
Kaynak DHA

G.K., 1 yıl önce, psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve evlerde boyacılık yapan eşi Murat Kılıç’ı terk etti. 3 çocuğunu da yanına alan G.K, Erzurum’a ailesinin yanına döndü.

Ancak Murat Kılıç, Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi Bağlar Sokak'ta oturduğu  apartmanın bodrum katında, kızları Zeynep (11)  ve Aslı Kılıç'ı (6)  bıçaklayarak, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı (3)   ise boğarak öldürdü.

Polise teslim olan Kılıç ifadesinde eşinin kendisini terk etmesinden sonra bir süre yalnız yaşadığını söyledi.

Kılıç,  1 ay önce Erzurum'a gidip çocuklarını alarak Bursa'ya döndüğünü belirtti.

 Bazı günler kızları ve oğlunu Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan annesine teslim ettiğini anlatan Kılıç, olay günü de çocukları annesine bırakıp ertesi gün aldığını dile getirdi.

Kılıç olay gününü şöyle aktardı:

“Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu”

“Evimizde, simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm.

Oğlumu ise boğdum. Kendime zarar verecektim. Bunu başaramadım. Sonra, polise giderek teslim olmaya karar verdim. Öyle de yaptım"

Geriye pencereye asılan kıyafetler kaldı

Cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside, Zeynep ve Aslı Kılıç'ın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi belirlendi.

Babalarının öldürdüğü üç kardeşten geriye, ölmeden önce yıkayıp evlerinin penceresine astıkları kıyafetleri kaldı.

Murat Kılıç'ın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.