Prodüksiyon ve organizasyon üssü Kim Bunlar Medya görünür olmanızı ve fark yaratmanızı sağlıyor

Geleneksel ya da yeni nesil medyada içerik üretenler alt yapıya dev yatırımlar yapmak yerine uygun imkânlarla hizmet almayı tercih edebiliyor. Prodüksiyonun yanı sıra organizasyon, siyasi ya da ticari kampanya yapmak isteyenler, kongre ve fuar düzenleyenler, dijital medya için içerik üretenler müşteri portföylerinin beklentilerine uygun çözüm ortakları arayabiliyor. Kim Bunlar Medya, insan kaynağı ve teknik alt yapısıyla bu noktada devreye giriyor. Eğer, siz de sorunsuz bir kalite arayışındaysanız işte detaylar.

Ank
Kaynak Ankara Masası
YAYINLAMA
05 Haziran 2024 17:53
GÜNCELLEME
05 Haziran 2024 17:52
Prodüksiyon ve organizasyon üssü Kim Bunlar Medya görünür olmanızı ve fark yaratmanızı sağlıyor
Ank
Kaynak Ankara Masası

Ankara siyasetin kalbi.

Başkent olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ve tüm siyasi partilerin genel merkezlerine ev sahipliği yapıyor.

Aynı zamanda güçlü bir sanayi ve ticaret şehri.

Özellikle de savunma sanayi devleri Ankara’da konumlanmış durumda.

Bakanlıkların yanı sıra Anayasa mahkemesi, Danıştay, Yargıtay gibi Yüksek yargı kurumları da başkentte yer alıyor.

Bütün bunlar Ankara’yı aynı zamanda medyanın ilgi odağı haline getiriyor.

Ulusal tüm gazete ve televizyonların neredeyse tamamının başkentte Ankara Temsilcilikleri bulunuyor.

Bu yüzden gün boyu Ankara’dan canlı bağlantılar, başta tartışma olmak üzere özel programlar gerçekleştiriliyor. Sosyal medya ve dijital mecralar için özel içerikler üretiliyor.

Bunların yapılabilmesi için güçlü stüdyo ve teknolojik alt yapıya ihtiyaç duyuluyor.

Dev yayıncı kuruluşlar bile başkentte, profesyonelliklerine uygun çözüm ortakları arıyor.

İşte tam bu noktada, Kim Bunlar Medya devreye giriyor.

Uzman kadrosu, teknik alt yapısı ve etkili, verimli, sorunsuz, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Ankara’nın en büyük yayın/yapım stüdyolarından birine sahip prodüksiyon şirketi olarak Kim Bunlar, partnerlerine gereksinim duyduğu hizmeti sunuyor.

Ankara’nın merkezinde bulunan 195 metrekarelik stüdyo 5,5 metrelik tavan yüksekliğiyle pozitif olarak ayrışıyor.

Gerek bant kayıt gerekse canlı yayın gerçekleştirilen stüdyo sıcak, soğuk ve efekt ışıklarıyla istenen görsel kaliteyi sağlıyor. 

Makyaj ve soyunma odasına sahip olan stüdyo, dahili özel internet hattıyla her an yayında dünyayla bağlantıda kalmanıza imkan veriyor.

Panasonic marka profesyonel kamera setleri dışında prompter autocue, dokunmatik akıllı tahta, Jimmy jib, LG marka  LCD ekranlar sizlere en profesyonel ekran çıktılarına ulaştırıyor.

Haber programlardan yarışmalara, reklam filmlerinden sosyal medya içeriklerinize kadar her çekimi konforlu şekilde yapabiliyorsunuz.

Stüdyodan uluslar arası ve ulusal pek çok televizyon kanalı yararlanmaya devam ediyor.

Kim Bunlar Stüdyoları ve hizmet binası TRT Diyanet’e kuruluşundan itibaren 3 yıl süreyle anahtar teslimi hizmet vererek bir kanalın tüm işletmesini üstlenebileceğini de ortaya koymuştur.

Stüdyo imkânlarını bu linke tıklayarak görebilirsiniz.

Stüdyoyu, en profesyonel ses ve resim cihazlarıyla donatılmış reji ve ana kumanda odası tamamlıyor.

Rejiden, 2. Katta bulunan açık stüdyo da kontrol edilebiliyor. Rejide çekim yapıldığı anda, ana kumandada bağımsız diğer bir kayıt veya canlı yayın yapılabiliyor.

Ana kumanda ve reji donanımına buradan ulaşabilirsiniz.

Ses izolasyonu tam olan stüdyoda Greenbox önünde çekimlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Chrome key yeşil perde ihtiyaç halinde whitebox’a da çevrilebiliyor.

Size 360 derece hizmet veren Kim Bunlar Medya teknik alt yapısının ötesinde kalifiye yetişmiş personeliyle de fark yaratma fırsatı veriyor. Kameramandan yönetmene, sesçiden ışıkçıya, yapımcıdan prompter operatörüne, teknik yönetmenden makyöze profesyonel kadrolarıyla 7 gün 24 saat hizmet alabiliyorsunuz.

7 katlı bir binaya sahip olan Kim Bunlar Medya, drone ya da aktüel kameralarla iç ve dış mekan çekimlerinin yanı sıra her türlü kurgu ihtiyaçlarınıza da yanıt veriyor.

 Canlı yayın TIR’ı da açık hava toplantılarından gösterilere kadar her türlü organizasyonunuzda size hayal ettiğiniz ambiyansı sağlıyor.

Kim Bunlar Medya, Cafe 35 mm ile size şık bir atmosferde dinlenme imkanı da veriyor.

Üst katlarda çalışma ofisleri de ihtiyaç duyduğunuz anlarda rahat etmenizi sağlarken iklimlendirilmiş bir ortamda 4 mevsim kaliteli bir çalışma ortamı sunuyor.

Siyasi ya da ticari kampanyalarınızdan organizasyonlarınıza canlı yayınlarınızdan özel içerik üretimlerinize kadar her konuda Kim Bunlar size eşlik ediyor.

Dilerseniz yaratıcı fikirlerin üretilmesinden çevrimiçi içerik dağıtımına kadar uçtan uca prodüksiyon hizmeti alabilir, dilerseniz prodüksiyon yolculuğunun her hangi bir aşamasında Kim Bunlar Medya’yı tercih edebilirsiniz.

STÜDYO

REJİ

KURGU

IŞIK

CANLI YAYIN ARACI

TIR

JENERATÖR

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.