Kuruluş Osman dizisi 163. bölümüyle ekrana gelecek

ATV'de çarşamba akşamları fırtınalar estirmeye devam eden, ilgiyle izlenen Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki neler yaşanacak?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
05 Haziran 2024 17:43
GÜNCELLEME
05 Haziran 2024 17:47
Kuruluş Osman dizisi 163. bölümüyle ekrana gelecek
Ecem Çetin Editör

ATV ekranlarında 5 sezondur çarşamba akşamlarına damgasını vuran, izleyicisini ekran başına toplayan Kuruluş Osman dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.      

Yeni bölümde neler yaşanacak?    

Osman Bey ve Komutan Konstantin karşı karşıya gelmiştir. Şimdi mesele kimin ayakta kalacağıdır. Bizans mı? Türk’ün şanlı devleti mi?  Osman Bey, dur durak bilmeden Konstantin ile mücadeleye devam edecektir. Osman Bey’in Konstantin’e karşı ilk hamlesi ne olacaktır?  Mehmet, Gonca’nın rahatsızlanması üzerine telaşlanır, onu merak eder. Abi kardeş arasındaki buzlar eriyecek midir?  Konstantin’in eline bir mektup geçer. Bu mektup Holofira’nın Osman Bey’e çalıştığını haber vermektedir. Bu haber nelere sebep olacaktır? Konstantin öğrendiklerinden sonra Holofira’ya ne yapacaktır?  Holofira’nın ifşa oluşu üzerinden Elçim Hatun’a bir oyun kurulmuştur. Elçim Hatun üzerine oynanan bu oyundan kurtulabilecek midir? Tüm bunlara karşı Bala Hatun’un tavrı ne olacaktır?  Konstantin, Osman Bey’i alt etme planları yapmaktadır. Osman Bey, Konstantin’in kurduğu tuzaktan nasıl kurtulacaktır? 

Yapımını Bozdağ filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz oturuyor. Diziyi Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Aslı Zeynep Peker Bozdağ gibi isimler kaleme alıyor.  

Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00'da ATV'de

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.