Çanakkale'de deprem

Gökçeada açıklarında Ege Denizi'nde 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın açıklamasına göre, deprem saat 21.42'de, 12.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Şu ana kadar can veya mal kaybı bildirilmedi. Deprem, kısa süreli panik yaratsa da, bölgede olumsuz bir durum yaşanmadı. AFAD, vatandaşları olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
05 Haziran 2024 22:11
GÜNCELLEME
05 Haziran 2024 22:15
Çanakkale'de deprem
AK
Afife Kaya Editör

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Gökçeada açıklarında 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'ın bildirdiğine göre, deprem saat 21.42 sıralarında Ege Denizi'nde gerçekleşti. Depremin merkez üssünün Gökçeada'nın 39 kilometre açığında olduğu ve sarsıntının 12.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Yetkililer, şu ana kadar can veya mal kaybına dair herhangi bir bilgi ulaşmadığını ifade etti. Bölgede yaşayan vatandaşlar, hafif şiddetli sarsıntının ardından kısa süreli panik yaşadı. AFAD, depremin ardından bölgede herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını ancak vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.