Grady Diangana kimdir?

Şampiyonluk kulübü West Bromwich Albion'da hücum orta saha oyuncusu olarak oynayan Kongolu profesyonel bir futbolcu Grady Diangana kimdir?

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
07 Haziran 2024 14:42
GÜNCELLEME
07 Haziran 2024 14:45
Grady Diangana kimdir?
CS
Canan Salman Editör

Grady George Diangana, 19 Nisan 1998'de doğan bir Kongolu profesyonel futbolcudur ve şu anda Championship ligi takımlarından West Bromwich Albion'da hücum orta saha olarak forma giymektedir.

Kulüp Kariyeri

West Ham United Diangana, 2010 yılında 12 yaşında iken West Ham altyapısına katılmıştır. Başlangıçta bir forvet olan Diangana, daha sonra 15 yaş altı seviyesinde hücum orta saha olarak oynamaya başlamıştır. İlk profesyonel sözleşmesini 14 Mayıs 2016'da imzalamıştır. West Ham United ile başarılı bir süreç geçirmiştir ve Premier League'de önemli maçlarda forma giymiştir.

West Bromwich Albion'daki Kiralık Dönemi 8 Ağustos 2019'da Diangana, sezon sonuna kadar West Bromwich Albion'a kiralık olarak transfer olmuştur. West Brom formasıyla etkileyici bir performans göstererek takımına katkı sağlamıştır.

West Bromwich Albion 4 Eylül 2020'de West Bromwich Albion, Diangana'yı beş yıllık bir sözleşmeyle transfer etmiştir. Diangana, West Brom formasıyla Premier League'de gol atmış ve takımına önemli katkılar sağlamıştır.

Milli Takım Kariyeri

Diangana, milli takım kariyerine İngiltere genç milli takımlarında başlamıştır. Daha sonra 2023 yılında Kongo Demokratik Cumhuriyeti milli takımına geçiş yapmıştır ve milli formayı giymiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.