Okan Buruk'un alacağı maaş belli oldu

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle iki yıllık yeni sözleşme imzaladı. Yeni sözleşmeye göre, Buruk'un ilk sezon için 110.2 milyon TL kazanacağı açıklandı. Başkan Dursun Özbek ile imza töreninde duygularını paylaşan Buruk, takımın hedefinin tekrar şampiyonluk ve Avrupa'da başarı olduğunu vurguladı. Galatasaray Kulübü de Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Buruk'un maaşını belirtti ve gelecek sezon ücretinin TÜİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE'ye göre artacağını duyurdu.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
07 Haziran 2024 19:22
GÜNCELLEME
07 Haziran 2024 20:36
Okan Buruk'un alacağı maaş belli oldu
AK
Afife Kaya Editör

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle sarı-kırmızılı ekiple iki yıllık yeni sözleşme imzaladı. Üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Buruk, yeni sözleşmeyle ilgili önemli detayları da açıkladı.

İlk sezon için 110.2 milyon TL ödenecek

Galatasaray ile iki yıllık sözleşme imzalayan Okan Buruk'a, ilk sezon için net 110.250.000 TL ödenecek. Sonraki sezonlarda ödenecek ücretler ise TÜİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE'ye göre artacak.

Başkan Dursun Özbek ile gerçekleştirdiği imza töreninde duygularını paylaşan Buruk, "Kupalara her zaman aday olan, taraftarıyla birlikte çok güçlü bir takım Galatasaray. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz. Beni buraya layık gördüğü için sayın başkanıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. İlk günkü motivasyonumuz neyse, şimdi de aynı motivasyondayız. İnşallah daha nice kupalara, başarılara ulaşacağız. Hedefimiz tekrar şampiyonluk, Avrupa'da başarı" dedi.

Galatasaray Kulübü, Konuya İlişkin Resmi Açıklamayı Yaptı

Galatasaray Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Okan Buruk'un maaşını da belirtti. Yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüze, 2024-2025 sezonu için net 110.250.000 TL sezonluk ücret ödenecek olup, 2025-2026 sezonu için ödenecek ücretler TÜİK tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE ortalaması oranında artış yapılarak belirlenecektir" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.