Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresini terk etti!

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nı terk etti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
08 Haziran 2024 11:25
GÜNCELLEME
08 Haziran 2024 11:42
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresini terk etti!
AK
Afife Kaya Editör

Fenerbahçe'nin eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, kulübün olağan seçimli genel kurul toplantısının ilk saatlerinde kongreyi terk etti. Yıldırım, kısa bir süre konuşma yaparak "Burada Fenerbahçe’ye yakışır bir kongre olmasını istiyoruz ancak yapılan seçim gayri demokratik bir seçimdir. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. Benim arkadaşlarımdan isteyen kalabilir isteyen ayrılır, hepinize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın kongreyi terk etmesinin ardında, seçimi yönetecek kurulun belirlenmesi yatıyor. Kongrenin ilk gününde yapılan seçimde, Ali Koç'un önerdiği Vefa Küçük'ün seçimi yönetmesi kararlaştırıldı. Ancak Aziz Yıldırım cephesi, asıl kazananın kendi önerdikleri Şekip Mosturoğlu olduğunu iddia etti.

Kongre sırasında yaşanan gerginliklerin doruk noktası, Erol Bilecik'in mali tablolarını sunması sırasında yaşandı. Aziz Yıldırım, kürsüye gelerek konuşmaya çalıştı ancak Vefa Küçük'ün itirazı üzerine, "Sen seçilmeden o koltukta oturuyorsun." şeklinde yanıt verdi. Ali Koç'un da müdahalesiyle yaşanan gerilim sonrasında, Vefa Küçük "Kürsü işgal edilmiştir. Kürsüyü boşaltacağız." diyerek Aziz Yıldırım'a 30 saniye söz hakkı tanıyacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Aziz Yıldırım, kongreyi terk etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.