Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tepki

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un yönetim listesinde bulunan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki suçlamalarına ve Mourinho ile ilgili yapılan iddialara sert bir şekilde yanıt verdi. Ilıcalı, Yıldırım'ın iftira attığını ve Fenerbahçe camiasının birlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

Kay
Kaynak Kaynak: DHA
YAYINLAMA
08 Haziran 2024 16:03
GÜNCELLEME
08 Haziran 2024 16:12
Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tepki
Kay
Kaynak Kaynak: DHA

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç'un yönetim listesinde bulunan Acun Ilıcalı, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, eski başkan Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı suçlamalara sert tepki göstererek, Mourinho ile ilgili yapılan iddiaları eleştirdi.

Acun Ilıcalı, "Siz yarın öbür gün Mourinho ile çalışırsanız, hocamızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Adamın en yakın arkadaşlarından birine, menajerine komisyon aldı dediniz. Mendes ve Mourinho 20 yıllık iki dost, Jose Mourinho bunu size sormayacak mı sandınız? 'Benim menajerime niye iftira attınız?' demeyecek mi?" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un başkanlığında Fenerbahçe'nin finansal durumundan bahseden Ilıcalı, Koç'un geldiği noktada kulübün borcunun azaldığını ve takımın güçlendiğini belirtti. "Geldiğim Fenerbahçe'de ise kadrosu güçlü, 1 mağlubiyetle geçen bir sezon, adaletin olmadığı bir sezon, hep beraber burada buluşup bütün Türkiye'ye bu mesajı verdiğimiz bir sezon oldu. Şimdi sıra geldi şampiyonluğa..." diyerek, gelecek hedeflerine odaklandı.

Ilıcalı ayrıca, "Sevgili Mario Branco, hocamız, ben ve başkanımız güçlü Fenerbahçe, Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen Fenerbahçe için kolları sıvamış durumdayız. Geleceğe bakmamız lazım, birlik olmamız lazım, çamur atmamamız lazım. Yarın öbür gün bu stadı Türkiye'nin en güzel atmosferine çevirelim, sizden rica ediyorum." diyerek taraftarlara çağrıda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki suçlamalarını da yanıtlamaktan çekinmeyen Ilıcalı, "Göreve davet edildikten sonra hakkımda atılmadık çamur kalmadı. İnsanlar demediğini bırakmadı, önemli değil. Sayın Aziz Yıldırım'ın hakkımdaki suçlamaları çok üzücü. Yıllarca dostluğumuz vardı, programıma konuk oldu, onu zor durumdayken hapiste ziyaret ettim, evine defalarca gittim. Amacım Fenerbahçeli, diğer başkan adayımıza destek olmaktı. Fenerbahçeliyim, başkan kimse onu destekliyorum. Bunun üzerine sayın Aziz Yıldırım bana çok ağır şeyler söyledi. Ben onlara cevap vermek istemiyorum, kendisini mahkemeye verdim zaten. Adalet gerekli cevabı verecek." şeklinde konuştu.

Ilıcalı'nın açıklamalarında vurguladığı bir diğer nokta ise iftira ve çamur atmanın kabul edilemez olduğu ve Fenerbahçe camiasının birlik içinde olması gerektiğiydi. "İnsanın namusuna şerefine iftira atmak, seçim kazanmaktan önemli olmamalı. Bir seçimi kazanmak için her yol mübah mı? Biz Fenerbahçeli değil miyiz? Biz kahrolalım, Aziz Yıldırım başkan olsun." diyerek Fenerbahçe'nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Ilıcalı, açıklamalarını, "İnşallah kazanırsanız beraber çalışabilirsiniz Mourinho'yla. Birbirimizi karaladığımız zaman Fenerbahçe'yi karalıyoruz, bunu hiç düşünmüyor musunuz? Biz böyle değildik arkadaşlar, bu tribünlerde hayatım geçti. Eski stadın tırmanma yerlerini bilen bilir. Ben o Fenerbahçe'yi istiyorum, hiç böyle şeyler olmazdı. Ali Şen başkandı, aslanlar gibi başkanlık yaptı. Hiç böyle çamur atma falan yoktu o zamanlar. Ben yeni bir Fenerbahçe için buradayım, birlik olmuş bir Fenerbahçe için buradayım. Kendimize değil, rakiplere korku salmak için buradayım. En büyük biz olalım, çünkü en büyük biziz." şeklinde sonlandırdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.